Aan het spit

Even iets anders dan anders

Aan het spit

De spit mogelijkheden van Barbecue Budding passen perfect in een uitzonderlijk en exclusief plaatje voor uw gelegenheid. Kies uit een voorgegaarde big, wild zwijn of lam voor een bijzondere tint aan uw event.

Onze spitten worden kant en klaar geleverd tot in uw tuin. Inclusief houtskool en overige benodigdheden. Aangezien alles gaar wordt aangeleverd kunt u na enkele uren draaien genieten van een fantastische maaltijd. Een compleet speenvarken besteld u al voor € 315 euro welke 20 tot 30 personen voldoende kunnen voorzien. U geniet dus al vanaf €11 euro per persoon van een exclusieve avond.

Geen ervaring of zin om zelf te draaien? Onze barbecue specialisten bemannen het spit graag voor u.

Varken
Vanaf €315
Vanaf 15-25 personen
Wild zwijn
Vanaf €475
Voor 20 - 30 personen
Lam
Vanaf €440
Voor 20 - 30 personen

Laat het aan ons over!

Zelf geen ervaring?
Laat de vleesjes draaien door de heren van Barbecue Budding! Zo geniet u zelf van een 0nbezorgde barbecueavond. Kies uw eigen termijn om de kosten transparant te houden. Specialist achter de barbecue   Zelf onbezorgd genieten   Keuze uit diverse termijnen  

liever toch barbecueën ? Bekijk onze barbecue pakketten!

Meer zin om te barbecueën ?

Antwoord op vele vragen

Hoe werkt dit precies?

Bij het afronden van uw online bestelling kunt u kiezen uit drie opties. Een online betaling via IDeal, een contante betaling bij aflevering of een pin betaling bij aflevering.

Uw bestelling wordt geleverd op de dag van uw barbecue. Na uw bestelling ontvangt u van ons een afleverperiode. In deze periode kunt u onze bezorger verwachten. Schikt dit moment niet? Geef dit dan aan zodat wij kunnen kijken of een ander moment mogelijk is.

Onze pakketten zijn te bestellen bij een gezelschap vanaf 10 personen.

Om er zeker van te zijn dat wij uw bestelling op tijd kunnen leveren vragen wij u uw bestelling 48 uur vóór het leveringsmoment door te geven.

Verwacht u meer of minder gasten dan u in eerste instantie had verwacht? Geef dit dan 48 uur vóór het leveringsmoment aan. Dan kunnen wij dit nog voor u verwerken!

Op de dag van levering geeft de bezorger een afhaalperiode door. Zo weet u wanneer u de bezorger kunt verwachten. Het afhalen van de spullen is altijd de dag na levering tenzij anders afgesproken.

Wij zorgen voor de afwas. Het schoonmaken van de barbecue en overige benodigdheden is dus niet nodig!

Wij leveren de barbecue op de plek waar u wenst te gaan barbecuen. Ook zorgen wij dat de bijbehorende gasfles voor u wordt aangesloten. Zo kunt u direct beginnen!

Wij vinden het belangrijk dat het vlees en de naasten koel blijven. Extra ruimte in uw koelkast is niet nodig. Alles wordt geleverd in koelboxen. Hierdoor blijft het vlees en naasten tot 4 uur na levering koel!

Waarom klanten gourmetten met Barbecue Budding
Waarom klanten kiezen voor Barbecue Budding

Een prachtig persoonlijkoverzicht van de mogelijkheden en kosten

Een passende en mooie offerte

06-40174590