Geniet in Arnhem samen met Barbecue Budding van alle

Royale barbecue pakketten

Een Zorgeloze barbecue in Arnhem zonder voorbereidingen en een kater van de vaat. Klinkt aantrekkelijk toch? Barbecue Budding levert in Arnhem all-in barbecue en gourmetpakketten tot in huis of tuin. Bestel direct uw barbecuepakket of gourmetpakket en ervaar het gemak!

Voorgaande fijnproevers genoten hierdoor enorm…
  • A kwaliteit vlees
  • Verse salades & huisgemaakte sauzen
  • Mooie en eerlijke prijzen
  • Alles geleverd in koelboxen. Tot 5 uur koel!
  • Iedereen het buikje rond
  • Alle vuile vaat wassen wij af
  • Barbecue in Renkum geleverd
Waarom klanten gourmetten met Barbecue Budding
Waarom klanten kiezen voor Barbecue Budding
Zorgeloos barbecuen

Lekker genieten van een goed stukje vlees en een lekkere koude goude rakker. Barbecue Budding verzorgd voor u de gehele barbecue in Arnhem. Van het aansteken tot aan de afwas. En dat allemaal voor een fantastische prijs!


Waar komt barbecueën vandaan? En waarom is het zo populair in Arnhem?

Barbecueën is duizenden jaren oud. De eerste mensen gebruikte vuur al om vlees te roosteren. Nu zijn er natuurlijk meerdere manieren mogelijk om te barbecueën. Wij leggen het vlees vaak op een rooster boven het vuur, maar ook aan het spit. Wij hebben in onze moderne tijd ook meerdere manieren ontwikkeld om het vlees te roosteren. Wij doen het niet meer echt boven het vuur. Je kan tegenwoordig barbecueën op houtskool, briketten, gas en elektriciteit. Maar waar komt het woord barbecueën nou eigenlijk vandaan? Het woord barbecue is vermoedelijk ontstaan in de 17e eeuw rond de Caribische eilanden. Daar waren in die tijd Franse en Engelse boekaniers, een soort piraten, actief. Die namen de techniek over van inheemse piraten om vlees langzaam te roosteren zodat het langer goed bleef. Vermoedelijk is het woord barbecue dat via het Spaanse barbacoa in de Engelse taal terecht is gekomen van Indiaanse afkomst. Het zou afkomstig zijn van het woord ‘barabicu’ wat bij de Taino-indianen ‘het heilige vuurbed’ betekend. Maar Waarom is barbecueën nou zo populair in Arnhem? Het is natuurlijk de lekkerste manier om vlees klaar te maken, maar omdat het ook de oudste manier is voel je jezelf echt even verbonden met je innerlijke oermens. Barbecueën brengt natuurlijk ook gewoon een hele gezellige sfeer met zich mee. De heerlijke geuren, die smaak dat alleen een barbecue kan creëren en dat ijskoude drankje die zeker niet mag ontbreken. Barbecueën is de ultieme manier om echt even lekker te genieten!


Barbecue Budding
''Onbezorgd Barbecueën''
Makkelijk geregeld en thuisbezorgd!

Wilt u een keer op bezoek komen?

Vanaf centraal station Arnhem vertrekt u richting de Nieuw Stationsstraat. Buig na 120 meter linksaf bij de Nieuwe Stationsstraat. Sla na 100 meter linksaf richting Stationsplein-West. Na 20 meter slaat u linksaf richting de Utrechtsestraat. Houdt na 2,8 kilometer links aan richting de Eldenseweg. Na 270 meter, houdt links aan richting de Batavierenweg. Sla na 350 meter rechtsaf naar de A325 richting Elst. Blijf na 450 meter rechtdoor rijden op de A325. Neem na 6,4 kilometer de afslag richting A15 Rotterdam. Na 470 meter, neem de afslag richting A15 Eindhoven. Ga na 1,3 kilometer de snelweg op (A15). Naam na 9,3 kilometer afslag 37 richting Andelst. Sla na 500 meter linksaf naar de Wageningsestraat/N836 richting Andelst. Sla na 480 meter rechtsaf de Industrieweg op. Na 120 meter heeft u ons vanuit Arnhem bereikt.


06-40174590