Compleet verzorgde BBQ aan huis? Vanaf €8,25 P.P. | Barbecue Budding

Compleet verzorgde BBQ aan huis? | Barbecue Budding

Gemak wordt steeds belangrijker in de keuken. Dit geldt niet alleen voor de keuken, maar ook voor de BBQ. Waar je vroeger naar de slager ging voor het barbecue vlees en naar de bakker voor het stokbrood, zie je dat men tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak van een barbecue aan huis. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ wordt bezorgd en weer opgehaald. Nu is een barbecue aan huis van Barbecue Budding helemaal bijzonder! Het vlees wordt namelijk nog op luxe wijze bereid. Dat betekent dat onze slagers het vlees nog met de hand voor u klaarmaken. Ieder stukje vlees is dus gekeurd door het oog van de slager!

Hoe het werkt?

 1. Kies jouw BBQ-pakket en bestel het op de site van Barbecue Budding
 2. We bezorgen door heel Nederland op de dag dat jij wilt
 3. Jij kan genieten van een heerlijke BBQ
 4. Wij overleggen met je wanneer we de BBQ en de afwas bij je kunnen ophalen
Dit is het Barbecue Pakket Luxe van Barbecue Budding

Hoeveel stukken vlees per persoon bij barbecue?

De gemiddelde Nederlander eet ongeveer 100 gram vlees per dag. Dit is ongeveer één stuk vlees per persoon. Bij een BBQ speelt vlees een grotere rol en wordt 400 gram vlees per persoon gegeten. Dit zijn ongeveer 3 stukken vlees per persoon.

Relax, wij doen het werk!

Barbecue Budding is gespecialiseerd in BBQ service aan huis. Zo verzorgen we dagelijks barbecues en kijken we samen met jou wat je wensen zijn. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, met de keuze uit barbecue pakketten met vlees, vis, vegetarisch en 100% halal vlees. Daarnaast verzorgen we ook: Verschillende salades, zoals rundvleessalade, aardappelsalade en rauwkostsalade. vier soorten sauzen (waarvan één te verwarmen). Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Porseleinen borden en RVS bestek. De schoonmaak achteraf. Je levert namelijk alles weer gewoon vuil in.

Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een barbecue inclusief kok

Geen zorgen over het bakken van het vlees! Alles wordt je uit handen genomen door onze kok(s). Geen lange wachtrijen voor de barbecue en altijd een perfect gebakken stuk vlees of vis. Zo houd jij lekker tijd over om door te brengen met jouw gasten en hoef je nergens naar om te kijken.

Meer weten?

Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw barbecue met kok.  Als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Maak jouw barbecue compleet

Naast de kok kunnen wij ook zorgen voor de dranken en een barkeeper. Wij bieden een ruim drankenassortiment om al je gasten te voorzien van lekkere dranken bij de barbecue. Alle benodigde materialen zijn bij ons drankenarrangement inbegrepen, zoals de bar, tapinstallatie, glazen en de schoonmaak hiervan.

Voor meer informatie vraag hier een offerte aan!

Waarom Barbecue Budding?

 1. Al vanaf 10 personen kun je bij ons terecht, we verzorgen dan je barbecue
 2. Uitgebreid barbecue-assortiment
 3. Breed aanbod in partyverhuur en decoratie
 4. Uitgebreid drankenarrangement
 5. We leveren professionele gas barbecue & gas en zorgen we voor de schoonmaak, barbecue- en buffetmaterialen, borden, bestek, servetten, buffettafels en buffetrokken.
Recommend
  Share
  Tagged in

  06-40174590