Geniet samen met elkaar van complete

Gourmetpakketten van Barbecue Budding

De donkere tijden zijn aangebroken, de kachel kan weer loeien en het kaarslicht branden. Tijd om heerlijk met vrienden en familie te gourmetten. Barbecue Budding levert complete gourmetpakketten inclusief verse bijgerechten. De afwas? Die doen wij!

Zin in een makkelijk avondje gourmetten? Dit is ons Gourmetpakket Standaard

Overheerlijk instapmodel

Gourmet Standaard
€ 12,95

Het standaard Gourmetpakket is een overheerlijk instapmodel voor een gezellig gourmetavondje. Naast een welbekende vleesselectie leveren wij ook onze huisgemaakte salades.

Zin in een luxe gourmetavondje? Bestel het Luxe Gourmetpakket van Barbecue Budding

De complete smaakbeleving

Gourmet Luxe
€ 14,25

Onze bestseller! Het Luxe Gourmetpakket. Door een luxere vleesselectie serveer je je vrienden en familie een exclusief diner!

Dit is het Gourmetpakket Vis van Barbecue Budding

De complete smaakbeleving

Gourmet Vis
€ 14,95

Het Super Deluxe Gourmetpakket is hét pakket voor de fijnproever. Geniet van bijzondere en exclusieve stukken A kwaliteit vlees en schotel je gasten een echte verassing voor.

Nog even genieten van buiten? Bekijk onze barbecuepakketten!

Meer zin om te barbecuen?

Antwoord op vele vragen

Hoe werkt dit precies?

Bij het afronden van uw online bestelling kunt u kiezen uit drie opties. Een online betaling via IDeal, een contante betaling bij aflevering of een pin betaling bij aflevering.

Uw bestelling wordt geleverd op de dag van uw gourmetavond. Na uw bestelling ontvangt u van ons een afleverperiode. In deze periode kunt u onze bezorger verwachten. Schikt dit moment niet? Geef dit dan aan zodat wij kunnen kijken of een ander moment mogelijk is.

Onze pakketten zijn te bestellen bij een gezelschap vanaf 10 personen.

Om er zeker van te zijn dat wij uw bestelling op tijd kunnen leveren vragen wij u uw bestelling 48 uur vóór het leveringsmoment door te geven.

Verwacht u meer of minder gasten dan u in eerste instantie had verwacht? Geef dit dan 48 uur vóór het leveringsmoment aan. Dan kunnen wij dit nog voor u verwerken!

Op de dag van levering geeft de bezorger een afhaalperiode door. Zo weet u wanneer u de bezorger kunt verwachten. Het afhalen van de spullen is altijd de dag na levering tenzij anders afgesproken.

Wij zorgen voor de afwas. Het schoonmaken van de gourmetstellen en overige benodigdheden is dus niet nodig!

Wij leveren voldoende gourmetstellen voor uw gezelschap. Deze kunt u direct inprikken zodat u snel aan tafel kunt schuiven.

Wij vinden het belangrijk dat het vlees en de naasten koel blijven. Extra ruimte in uw koelkast is niet nodig. Alles wordt geleverd in koelboxen. Hierdoor blijft het vlees en naasten tot 4 uur na levering koel!

Waarom klanten gourmetten met Barbecue Budding
Waarom klanten kiezen voor Barbecue Budding

Makkelijk geregeld en thuisbezorgd

Handig voor tijdens het gourmetten

Een prachtig persoonlijkoverzicht van de mogelijkheden en kosten

Een passende en mooie offerte

(0488) 427397