Geniet samen met elkaar van complete

Barbecuepakketten van Barbecue Budding

Tijd om de barbecue aan te steken? Doe het goed! Barbecue Budding levert complete barbecuepakketten tot in huis of tuin. Naast ons A kwaliteit vlees kunt u onbezorgd genieten van een heerlijk barbecueavondje. De afwas? Die doen wij!

Barbecuepakketten van Barbecue Budding

Overheerlijk instapmodel

BBQ Standaard
€ 10,95

Het BBQ standaard pakket is een overheerlijk instapmodel voor een gezellig barbecueavondje. Naast een welbekende vleesselectie leveren wij ook onze huisgemaakte salades.

Gourmetpakketten van Barbecue Budding

De complete smaakbeleving

BBQ Luxe
€ 12,95

Onze bestseller! Het BBQ luxe pakket. Door een luxere vleesselectie serveer je je vrienden en familie een exclusief diner!

Gourmetpakketten van Barbecue Budding

Barbecuen als een koning

BBQ Super Deluxe
€ 15,95

Het BBQ Super Deluxe pakket is hét pakket voor de fijnproever. Geniet van bijzondere en exclusieve stukken A kwaliteit vlees en schotel je gasten een echte verassing voor.

Genoeg barbecue gezien dit jaar? Bekijk onze gourmetpakketten!

Meer zin om te gourmetten?

Antwoord op vele vragen

Hoe werkt dit precies?

Bij het afronden van uw online bestelling kunt u kiezen uit drie opties. Een online betaling via IDeal, een contante betaling bij aflevering of een pin betaling bij aflevering.

Uw bestelling wordt geleverd op de dag van uw barbecue. Na uw bestelling ontvangt u van ons een afleverperiode. In deze periode kunt u onze bezorger verwachten. Schikt dit moment niet? Geef dit dan aan zodat wij kunnen kijken of een ander moment mogelijk is.

Onze pakketten zijn te bestellen bij een gezelschap vanaf 10 personen.

Om er zeker van te zijn dat wij uw bestelling op tijd kunnen leveren vragen wij u uw bestelling 48 uur vóór het leveringsmoment door te geven.

Verwacht u meer of minder gasten dan u in eerste instantie had verwacht? Geef dit dan 48 uur vóór het leveringsmoment aan. Dan kunnen wij dit nog voor u verwerken!

Op de dag van levering geeft de bezorger een afhaalperiode door. Zo weet u wanneer u de bezorger kunt verwachten. Het afhalen van de spullen is altijd de dag na levering tenzij anders afgesproken.

Wij zorgen voor de afwas. Het schoonmaken van de barbecue en overige benodigdheden is dus niet nodig!

Wij leveren de barbecue op de plek waar u wenst te gaan barbecuen. Ook zorgen wij dat de bijbehorende gasfles voor u wordt aangesloten. Zo kunt u direct beginnen!

Wij vinden het belangrijk dat het vlees en de naasten koel blijven. Extra ruimte in uw koelkast is niet nodig. Alles wordt geleverd in koelboxen. Hierdoor blijft het vlees en naasten tot 4 uur na levering koel!

Waarom klanten gourmetten met Barbecue Budding
Waarom klanten kiezen voor Barbecue Budding

Makkelijk geregeld en thuisbezorgd

Handig voor tijdens het barbecuen
Goed voor de koude avonden
  Lekker warm en droog
   Party extras
   Doen waar je goed in bent

   Een prachtig persoonlijkoverzicht van de mogelijkheden en kosten

   Een passende en mooie offerte

   06-40174590